Mini spremembe: DELAVNICA BIOPRAKSE

Ste nenehno utrujeni in se taki že zbudite? Vam primankuje energije in ste zato slabe volje? Po naši delavnici si boste rade volje vzeli čas zase, ker vam bo jasno, da - si ga morate - naložba v samega sebe je namreč najpomembnejša naložba.

Nek moški je prišel do modreca in mu rekel: »Tako sem utrujen in vedno sem bolan. Pa kar traja in nič se ne spremeni«. Modrec ga je vprašal: » Kaj pa si naredil za to, da nisi več utrujen in bolan?« Moški je rekel: »Nič«. Modrec je odgovoril: »No, potem pa ne moreš pričakovati spremembe«.

Kako naj se sodoben človek sploh še orientira in izbere ustrezne stvari zase, če pa je izgubljen v poplavi izdelkov, ponudb, terapij, ki vsa obljubljajo izboljšanje? Delavnica bioprakse temelji na celostnem pristopu in zaobjema vsa poglavitna področja našega življenja, o katerih se želimo v nekaj urah podrobneje informirati. Na delavnici si bomo ogledali možne vzroke fizične in čustvene utrujenosti, razdražljivosti (stres in boljše upravljanje s časom), okolje in materiale, s katerimi smo obdani, povedali nekaj o vodi in filtrih, procesu hranjenja in prebavljanja, izbiri poceni in kakovostnih živil (priprava, posode, shranjevanje, nakupi in pasti sodobnega potrošniškega sveta), izdelavi preprostih domačih pripravkov iz sestavin, ki jih že imamo doma (domača kozmetika in čistila), izvedeli pa boste tudi nekaj preprostih trikov za ohranjanje telesne teže in mladostnega videza.  Predstavili bomo tudi nekaj vrst možnih komplementarnih terapij za izboljšanje počutja, ki so nam na voljo v Sloveniji. Na delavnici se boste naučili, kako izboljšati svoje počutje.

Delavnica je sestavljena iz predavanja (izsledki iz ayurvedskih teorij, tradicionalne kitajske medicine, aromaterapije in herbalistike) in praktičnega dela (uporabna aromaterapija, nasveti), po njej pa sledi zaključek, namenjen individualnemu svetovanju. Delavnica ni sponzorirana, ni namenjena promociji blagovnih znamk izdelkov, ki bodo uporabljeni pri procesu, niti ni namenjena promociji določenih alternativnih praks. Delavnica traja 3 ure.

Termin: marec 2017

Cena delavnice je 70€, za upokojence in študente 65€.

Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 068 60 27 70, spremljajte nas na FB Bio Praksa/Biopraksa

Darilni boni za delavnico so lahko primerno in praktično darilo za zaposlene, sodelavce, prijatelje in partnerje, še zlasti za tiste, ki jih ta tema ne zanima, se pa slabo počutijo in bi se radi počutili bolje. Na darilnem bonu cena delavnice ni navedena. Za tiste, ki vam primanjkuje časa smo pripravili tudi individualne delavnice. V primeru individualnega svetovanja delavnica traja 1 uro, cena pa ostaja enaka. V ceno delavnice sta všteta material in skripta. Za večje skupine lahko termin prilagodimo.

Število mest je omejeno. Delavnica bo potekala v prostorih Centra Eko365 (za trgovino Mercator na Celovški pri postaji kino Šiška, avtobus 1,3,5,8,25,22). Parkiranje je možno pri okoliških blokih ali pa na drugi strani Celovške na plačljivem parkiršču pred kinom Šiška.