MINI SPREMEMBE: Tečaj lepotičenja z domačo kozmetiko

Na delavnici bomo spoznali preproste tehnike in recepte za izdelavo domače kozmetike iz sestavin, ki jih večinoma že imamo doma in izhajajo iz našega okolja.

Pregledali bomo  tudi osnove nege telesa od zunaj in znotraj (pravilno prehranjevanje, vitamini, detox, razvajanje čutil, kopeli, maske, pilingi, sončenje, hidratacija). Na koncu bomo skupaj izdelali čistilno blazinico, ayurvedsko piling masko, lepotilno pršilo, masko za roke/lase in oblogo proti celulitu, ki jih boste udeleženci lahko odnesli domov. Namen delavnice je opozoriti na nepravilne navade, znižati stroške nakupa kozmetičnih pripravkov in povečati kvaliteto  pripravkov, ki jih nanašamo na telo in s tem vnašamo vase.

Delavnica traja 3 ure. Za tiste, ki vam primanjkuje časa smo pripravili tudi individualne delavnice. V primeru individualnega svetovanja delavnica traja 1 uro, cena pa ostaja enaka. Vabljeni tudi moški, ki bodo izdelovali naravne izdelke za prave moške. Nosečnicam in doječim materam zaradi uporabe aromaterapije odsvetujemo udeležbo na delavnici lepotičenja z naravno kozmetiko, udeležba na lastno odgovornost.

Darilni boni za delavnico so lahko primerno in praktično darilo za zaposlene, sodelavce, partnerje. Če si belite glavo s čim bi svoje bližnje ob priliki obdarovali, jim podarite znanje, ki ga bodo lahko še dolgo uporabljali v praksi. Na darilnem bonu cena delavnice ni navedena. Delavnica je primerna tudi za poslovno ali rojstnodnevno druženje zaprtih družb.

Termin: marec 2017           

Cena delavnice: 60€, upokojenci in študentje 50€.

Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 068 60 27 70, spremljajte nas na FB Bio Praksa/Biopraksa

Število mest je omejeno. Delavnica bo potekala v prostorih Centra Eko365 (za trgovino Mercator na Celovški pri postaji kino Šiška,  avtobus 1,3,5,8,25,22). Parkiranje je možno pri okoliških blokih ali pa na plačljivem parkiršču pred kinom Šiško.