Mini spremembe: DELAVNICA OHRANJANJE TELESNE TEŽE

V vsakodnevni praksi nam primanjkuje časa ali pa se nam ne zdi pomembno, da bi se izobrazili glede prehranjevanja, zato smo poglavitne teme strnili skupaj v 3-urno delavnico. Pridite in spoznajte razloge zakaj nobena dieta ne učinkuje na dolgi rok.

Cilj delavnice ni omejiti hrano ali pa podati nek določen tip diete,  temveč podati metode za vzpostavitev preprostih vsakodnevnih navad, ki vam bodo v pomoč pri doseganju takega načina bivanja, ki bo za telo dobrobitno, kar se bo precej hitro pokazalo tudi na zunaj. Ni dvoma, da so vse vrste diet zagotovo učinkovite na kratki ali dolgi rok, a dokler posameznik ne spremeni mišljenja o hrani in s tem navad, vezanih na prehrano, bo na radikalni dieti težko dosegel želene rezultate (že zato, ker odpovedovanje hrani vseeno vpliva na našo psiho). Na delavnici se bomo naučili kako brez večjih odrekanj realno in  postopoma vnašati mini spremembe v naš jedilnik, tako, da bo naš rezultat trajen.

Branje prehranskih nalepk na živilih, količina zaužite hrane in vode,  zablode zdrave prehrane, vpogled v sestavo živil,  proces prehranjevanja in proces presnove, naravna inteligenca telesa, tipi lakote, krono anti-aging prehrana, pomankanje vitaminov,  mineralov in encimov, encimska hrana in druge teme bodo pripomogle, da se boste v bodoče bolj zavedali kaj, kdaj, zakaj in koliko vnašate v svoje telo in kakšno hrano izbirate za svoje otroke.  Pobliže si bomo ogledali (in poskusili) tudi manj škodljive, a vseeno slastne nadomestke sladkorja ter fizične in čustvene procese, ki se v človeku dogajajo med procesom prehranjevanja.

Delavnica je primerna tako za tiste, ki si želite brez posebnega naprezanja ohraniti telesno težo kot za tiste, ki si na tem področju želite spremembe. Primerna je tudi za starše, ki želijo uravnovesiti prehrano svojih otrok ali partnerjev. Na koncu delavnice sledi še praktični del - pregledali bomo dnevni jedilnik, ki ga bo vsak udeleženec prinesel s sabo in ga v duhu na novo pridobljenega uporabnega znanja s skupnimi močmi pokomentirali. V ceno delavnice je vključena pokušina raznih vrst naravnih sladil oz. manj škodljivih nadomestkov klasičnega sladkorja in skripta, ki jo bodo udeleženci odnesli domov. Z znanjem o ustroju in delovanju telesa, ki ga boste dobili na delavnici, boste spoznali, kako na precej lahek način prevzamete vajeti v svoje roke, tako da se vam s tem nikoli več ne bo treba sploh več ukvarjati. Naredite majhen korak zase in spoznali boste, da ni bil tako neznaten.

Darilni boni za delavnico so lahko primerno in praktično darilo za zaposlene, sodelavce, sorodnike, partnerje in prijatelje, ki jim primanjkuje poguma za majhen korak naprej, pa zanje veste, da bi si ga potihem želeli narediti. Na darilnem bonu cena delavnice ni navedena. Za tiste, ki vam primanjkuje časa ali pa vam nekako bolj ustreza delo 1 na 1, smo pripravili tudi individualne ure. Delavnica je primerna tudi za zaključene družbe, za praznovanja ali poslovno druženje. Termin lahko prilagodimo.

Termin: MAREC 2017. Vabimo vas, da se nam za pokušino priključite na brezplačnem uvodnem predavanju v delavnico, ki bo 4.3.2017 ob 17h -18h.

Cena delavnice: 60€, za študente in upokojence 50€

Posebna ponudba: SPOMLADANSKI DVOJČEK: Če prijaviš še prijatelja, ti podarimo 50% popust. Popusti se izključujejo. Spremljajte nas na FB Bio Praksa/Biopraksa

Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 068 60 27 70

Delavnica traja 3 ure. Število mest je omejeno. Delavnica bo potekala v prostorih Centra Eko365 (za trgovino Mercator na Celovški pri postaji kino Šiška, avtobus 1,3,5,22,8,25). Parkiranje je možno pri okoliških blokih ali pa na plačljivem  parkirišču pred kinom Šiška.