ALTERNATIVNE MOŽNOSTI PORODA

Porod je ena najpomembnejsih izkusenj v življenju ženske, zato je še posebej pomembno kako le-ta poteka. Ogledali si bomo prednosti in pomanjkljivosti poroda doma, v vodi, na pručki in navedli alternativne metode lajšanja bolečin.

Ženske so ob porodu izjemno ranljive in občutljive, zato je nujno, da imajo v tem času ob sebi ljudi, ki jih razumejo, podpirajo in spoštujejo njihove želje – zelo je namreč pomembno kje in kako rodimo... Kakšne možnosti imamo v Sloveniji in kakšne so alternative običajnemu porodnišničnemu porodu bo na delavnici predstavila Špela P. Peternel, obporodna svetovalka, ki se s tem ukvarja že 15 let, trenutno pa v VB zaključuje študij homeopatije. Predstavili bomo prednosti in pomanjkljivosti poroda doma, carskega rez, poroda v vodi, poroda na pručki, poroda z žogo, poroda z glasbo in alternativne metode za lajšanje bolečin, ter delavnico zaokrožili z izkušnjami mladih mamic, ki so to že prestale. Pridite in izberite prikladno izbiro zase!

Več info na: http://www.oaza-za-zenske.si/o-nas/ekipa/spela-peternel/ 

http://revijabodizdrava.si/clanek/moj-soncek/563d1fb9c9676/kako-rojevamo-slovenke

http://www.viva.si/Ginekologija-in-porodni%C5%A1tvo/952/Kak%C5%A1ne-mo%C5%BEnosti-ima-%C5%BEenska-pri-porodu

Cena delavnice je 10€, ker pa seveda podpiramo dejavnost obeh partnerjev, ima drugi partner prost vstop. Obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vidimo se v petek 11.3.2016 ob 17.30 v prostorih centra Eko365 na Runkovi 2