EKSOTIKA:TEČAJ TAJSKE KUHINJE

                  Tajska kuhinja je že dolgo v Ljubljani med bolj
                  priljubljenimi, naučite se sami pripraviti
                  preproste in slastne tajske jedi!
 

Kokosova omaka, riževi rezanci, jasminov riž, limonina trava, tajska bazilika in galangal so paradni konji tajske kuhinje. Začeli bomo s kratkim pregledom tajskih sestavin in tajske kuhinje, nato se bomo naučili razbiti in očistiti kokosov oreh, potem pa bomo pripravili tajski curry, (ki se popolnoma razlikuje od indijskega), pad thai in tajsko sladico in jih na koncu tudi pojedli.

Darilni boni za delavnico so lahko primerno in praktično darilo za zaposlene, sodelavce, sorodnike, partnerje in prijatelje. Na darilnem bonu cena delavnice ni navedena. Delavnica je primerna tudi za zaključene družbe, za praznovanja ali poslovno druženje, možni so drugi termini po dogovoru. V primeru zapolnitve mest bodo razpisani drugi termini, saj je število udeležencev zaradi večje kakovosti tečaja omejeno. Predznanje ni potrebno.

Termini :  sobota 23.12. 2017  18-21.00

Cena delavnice : 60€,  prijavnino je treba poravnati pred začetkom delavnice.
Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 068 60 27 70

Delavnica bo potekala v prostorih Centra Eko365 (za trgovino Mercator na Celovški pri postaji kino Šiška). Parkiranje je možno pri okoliških blokih ali pa na plačljivem  parkiršču pred kinom Šiška.

Spremljajte nas na FB Bio Praksa/Biopraksa